Lezingcyclus dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van Vitras/CMD organiseert op vrijdag 13 mei aanstaande in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing over Bejegening bij dementie en hoe je met elkaar in contact kunt komen bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Sprekers zijn Thomas Borggrefe, geestelijk verzorger van Zorgspectrum en acteur en Annette Stock, docent belevingsgerichte zorg van Vitras/CMD. De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en vindt plaats aan de Nedereindseweg 1-3 in Jutphaas.
Thomas Borggrefe heeft zich in het gedrag en de beleving van dementerende ouderen verdiept. Aan de hand van situaties uit de praktijk zal Borggrefe het gedrag laten zien. Te denken valt aan boosheid, angst, achterdocht, weerstand of wanen. De vraag is hoe je hier op een belevingsgerichte manier in kunt gaan. Annette Stock zal enerzijds inspelen op de aangedragen situaties en anderzijds toelichting geven betreffende de omgang hiermee. Mantelzorgers, vrijwilligers of geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren