Lezing democratie en verkiezingen Provinciale Staten

Op 13 maart aanstaande zullen Hanny Plomp-van Rheenen (gemeenteraadslid namens D66 Nieuwegein en Marianne de Widt (D66 Statenlid Provincie Utrecht) een lezing geven in de Bibliotheek De tweede verdieping.

Hanny Plomp-van Rheenen zal zich richten op democratie, waaronder de manieren waarop burgers hun stem kunnen laten horen in Nieuwegein. Ze zal benadrukken dat het belangrijk is dat de inwoners hun mening geven en betrokken zijn bij de beslissingen die worden genomen in de stad. Ze zal ook de verschillende manieren bespreken waarop mensen hun stem kunnen laten horen.

Marianne de Widt zal het belang van de Provinciale Staten bespreken en waarom het belangrijk is om te gaan stemmen bij de verkiezingen. Ze zal het belang van de provincie in het algemeen bespreken en hoe het de besluitvorming op lokaal en regionaal niveau kan beïnvloeden. Ze hecht veel waarde aan samenwerking in de provincie Utrecht om de ruimte goed te verdelen, zodat er plek is voor natuur en landbouw, wonen en werken, energie en mobiliteit.

De lezing over democratie en verkiezingen voor de Provinciale Staten vindt plaats in de Bibliotheek De tweede verdieping in het Stadshuis om 14.30 uur. De toegang is vrij en iedereen jonger dan 55 jaar is ook welkom om deel te nemen.

Hanny Plomp-van Rheenen en Marianne de Wildt

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk