Lezing dementie/ouderenzorg Nieuwegein

Het Wijkontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 15 mei van 14.00 uur tot 16.00 uur een lezing met als onderwerp: ‘Wat is het belang van beweging en voeding bij ouderen (met dementie) ?’ De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig. Deze bijeenkomst richt zich op iedereen die te maken heeft met ouderen (met dementie) maar ook op mensen die willen weten hoe mogelijk een beginnende dementie uit te stellen.

Een gezonde leefstijl kan mogelijk het proces van dementie vertragen. Hierbij valt te denken aan een gezonde voedingskeuze, met plezier in beweging blijven en het trainen van je brein. Waar moet je aan denken en hoe doe je dit? Psycholoog Jenny Stringa gaat op een speelse en praktijkgerichte manier in op de meerwaarde van een gezonde voeding en voldoende beweging o.a. bij dementie.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren