Lezing dementie/ouderenzorg Nieuwegein

Het Wijkontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 17 april van 14.00 uur tot 16.00 uur een lezing met als onderwerp: ‘Zorgt u voor een oudere (met dementie)?’ Het is een informatieve lezing over participatie, welzijn, wonen en zorg in Nieuwegein. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Geynwijs is de nieuwe vraagbaak voor alle Nieuwegeiners met vragen over participatie, welzijn, wonen en zorg. Deze nieuwe structuur en werkwijze roepen veel vragen op. Wij hopen u tijdens de lezing antwoorden te kunnen geven hoe tegenwoordig gedacht en gewerkt wordt. Dit allemaal met als doel dat ouderen met dementie zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. In het begin zijn mensen met dementie nog vrij zelfstandig. Naarmate de dementie vordert is echter begeleiding en zorg door hun mantelzorgers onmisbaar, bij voorkeur aangevuld door hun naaste omgeving en vrijwilligers. Daar waar nodig wordt professionele begeleiding en zorg ingezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren