Lezing dementie/ouderenzorg Nieuwegein

Het Wijkontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras organiseert op vrijdag 12 december van 14.00 uur tot 16.00 uur een lezing met als onderwerp:
Waar moet ik zijn? Ouderen (met dementie) zolang mogelijk thuis. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

In Nieuwegein hebben wij veel ondersteuningsmogelijkheden zodat u zolang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen. De gemeente krijgt meer verantwoordelijkheid. Voorzieningen komen nog dichter bij u in de buurt. Uw eigen kracht staat meer dan ooit centraal, mantelzorg en vrijwilligers staan hoog in het vaandel. Maar ook professionele begeleiding en zorg zijn aanwezig, daar waar nodig en wenselijk.

Els Ingelse van Steunpunt Mantelzorg, Hedwig Hof van het Netwerk vrijwilligerszorg, Serieke Schellingerhout als casemanager dementie en Annette Stock van de Wijkontmoetingscentra zullen u aan de hand van de nieuwe sociale kaart (in wording) uitleggen, hoe u ook in de toekomst voldoende en gepaste ondersteuning kunt vinden. Mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren