Lezing dementie: ‘Van niet pluis gevoel tot … casemanagers aan het woord’

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein van Vitras/Santé Partners organiseert in samenwerking met MoVactor op vrijdag 9 oktober van 14.00 uur tot 15.30 uur een lezing met als onderwerp: Van niet pluis gevoel tot … casemanagers aan het woord. De lezing wordt gegeven in het Ontmoetingscentrum aan de Nedereindseweg 1 in Nieuwegein.

Als er sprake is van dementie of er een sterk vermoeden is, staat de wereld even stil. Hoe moet het nu verder? Kunnen wij blijven wonen waar we wonen? Wat moeten wij allemaal regelen? Hoe kan ik als mantelzorger mijn hoofd boven water houden? Hoe ga ik om met mijn naaste die zo verandert? Waar kunnen wij beroep op doen? Er komt veel op u af als mantelzorger. En wat, als er geen mantelzorger is voor de persoon met dementie? Sprekers zijn casemanagers van Santé Partners/Vitras en ZorgSpectrum.

De lezingen zijn interessant voor iedereen die te maken heeft met de zorg voor mensen met dementie, mantelzorgers, vrijwilligers of geïnteresseerden. De bijeenkomst is gratis. Vooraf aanmelden is verplicht! Aanmelden kan uiterlijk tot 7 oktober middels een e-mail te sturen naar: a.stock@santepartners.nl of via telefoon of WhatsApp op nummer: 06-10459638.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!