Lezing dementie over gedragsveranderingen

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD organiseert op vrijdag 14 maart van 14.00 tot 16.00 uur een lezing over gedragsveranderingen bij dementie. Spreker is Maria Hoenderboom van Altrecht. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Dementie is meer dan vergeetachtigheid en problemen met de oriëntatie. Dat weet een ieder, die betrokken is bij deze ziekte. ’Naasten’ hebben vaak moeite met het veranderende gedrag, omdat ze hun partner of ouder niet eerder op die manier hebben meegemaakt. Maria Hoenderboom komt dan ook vaak uitspraken tegen zoals “Zo ken ik hem niet” of “Dat zou zij vroeger nooit hebben gedaan”. Aan de orde komen de meest voorkomende gedragsveranderingen en hoe je er het beste mee om kunt gaan. Tijdens de lezing is er ruimte om vragen te stellen en eigen situaties naar voren te brengen. Mantelzorgers en geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren