Lezing dementie met Phil Jacobs

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD organiseert op vrijdag 15 november in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing over verlieservaringen bij dementie: Hoe ga je om met je verlies en wat kan je helpen?

Iedereen die te maken heeft met dementie in zijn naaste omgeving, wordt geconfronteerd met een ingrijpend verliesproces. Als een dierbaar familielid gaat dementeren verlies je niet alleen een gesprekspartner, maar ook een reisgenoot en iemand met wie je je zaken kon regelen. Partner en kinderen verliezen iemand waarop ze konden leunen. Bij dementie is er altijd sprake van verlieservaring. Phil Jacobs zal deze middag ingaan op verschijnselen van dit verliesproces maar hij zal ook wijzen op mogelijkheden hoe je hier het beste mee om kunt gaan.

Tijdens de lezing is er ruimte om vragen te stellen en eigen situaties naar voren te brengen. Mantelzorgers, geïnteresseerden en bezoekers met dementie zijn van harte welkom. De bijeenkomst wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Aanmelding is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren