Lezing dementie: Dementie en zingeving

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van Vitras/CMD organiseert in het kader van de lezingcyclus dementie op vrijdag 5 november een lezing over het ‘geestelijk’ welzijn bij dementie. De bijeenkomst vindt plaats aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein en duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur.
Bij het aandacht geven aan dementerende mensen hoort ook de aandacht voor het geestelijk welzijn. Waar veel aspecten van een mensenleven veranderen of versluierd raken, blijft vaak dat geestelijke aspect heel goed aanspreekbaar. Juist de wereld van zin-zoeken, van levenbeschouwing en geloof blijkt nog heel vaak springlevend en op te roepen als een belangrijke krachtbron. Jos Hettinga, Verpleeghuispastor van Aveant, zal hierover met ons zijn ervaringen delen en met ons zoeken naar manieren van communiceren rondom dit geestelijk welzijn.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Adverteer op het lokale nieuws platform van Nieuwegein Galecop+Golf+120x90 Adverteren