Lezing dementie

Het Ontmoetingscentrum Nieuwegein (OCN) van VitrasCMD organiseert op vrijdag 6 september in het kader van de lezingcyclus dementie een lezing over het gebruik maken van het natuurlijke netwerk en je eigen kracht. De zorg voor een persoon met dementie vindt steeds meer thuis plaats. Daarbij – zo is de bedoeling – hoeft de zorg niet door één persoon verleend te worden, maar juist door een netwerk van mantelzorgers (en professionals) met ieder een eigen stuk.

U kunt tijdens deze middag inspiratie opdoen hoe u samen de nodige zorg kunt bieden. Een nieuwe weg van de huidige maatschappij gebaseerd op het oude spreekwoord ‘Vele handen maken licht werk’.

Tijdens deze zesde lezing rondom dementie is er gelegenheid om vragen te stellen over de eigen zorgsituatie. Bovendien kunt u informatiemateriaal gratis meenemen. Mantelzorgers, geïnteresseerden en bezoekers met dementie zijn van harte welkom. De sprekers zijn een natuurlijk netwerk coach van het Rode Kruis en een verpleegkundige van VitrasCMD

De bijeenkomst duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur en wordt gehouden aan de Nedereindseweg 1-3 te Nieuwegein. Aanmelding is niet nodig.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren