Levendige discussies over mobiliteit

"Kwaliteit waarborgen tegen redelijke kosten en veranderingen in kleine stappen, moeten leiden tot snel resultaat", dat is de algemene uitkomst van de debatavond ‘Mobiliteit, Ja’. Deze avond werd maandag 14 februari georganiseerd door de D66 afdelingen Vianen, Houten, IJsselstein en Nieuwegein in het kader van de Provinciale Staten verkiezingen.
De avond werd ingeleid door Niels Hoefnagels, kandidaat-Statenlid voor D66. Hij gaf inzicht in de activiteiten van de provincie op het gebied van mobiliteit en de standpunten van D66 provin-cie Utrecht. Frank Steijn, directeur NVM, benaderde mobiliteit van een andere kant en ging dieper in op de mix van auto, fiets, OV, goederentransport en het nieuwe werken. Tweede Kamerlid Pia Dijkstra leidde het debat aan de hand van stellingen. Er was een levendige discussie over mogelijke oplossingen om mobiliteit te verbeteren. Bij alle oplossingen vonden de deelnemers aan het debat dat de keuzevrijheid centraal gesteld moet worden en dat gezocht moet worden naar slimme combinaties.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Kapsalon+van+Doorn+voorpagina+200x60


%d bloggers liken dit: