Leuke uitjes om te doen in Nieuwegein bij slecht weer!

Het is weer herfst en dat is duidelijk te merken. De bomen worden steeds kaler, de dagen steeds korter en het weer steeds slechter. Terwijl sommigen van ons nog steeds het idee hebben dat ze de zomer hebben overgeslagen, heeft het volgende seizoen al goed toegeslagen. Dat betekent natuurlijk niet dat je de komende tijd alleen maar in huis kunt zitten. Zeker nu met de versoepelde coronamaatregelen is er weer van alles te beleven in het bruisende Nieuwegein. Hoog tijd voor wat extra inspiratie voor de komende donkere dagen. Hier zijn leuke uitjes om te doen in Nieuwegein bij slecht weer!

Lekker thuis vertoeven
Op de eerste plaats is het natuurlijk heerlijk thuis vertoeven bij slecht weer. Zet de kachel aan, pak een krantje en wat lekkers. Voor de liefhebbers onder ons liggen de pepernoten al een tijdje in de winkel en ook de chocolademelk is weer in grote getalen aanwezig. Kortom, dat heerlijke avondje kan je nu al thuis naspelen. Leuk met de kinderen!

Even geen zin om er tussenuit te gaan? Dan hoeft de verveling gelukkig niet toe te slaan. Juist nu door de gehele situatie met het coronavirus zijn er online heel veel verschillende spellen gelanceerd. Leuk om de slechte dagen mee door te komen. Of waag gewoon een gokje via gratisgokken.nl. Mogelijkheden genoeg!

Zwembad Merwestein
Zwembad Merwestein is één van de populairste zwembaden in omgeving Nieuwegein en Utrecht. Het is een prachtig zwembad wat voor alle leeftijden geschikt is. Bovendien worden er regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd, zoals discozwemmen en babyzwemmen. Er is met name voor kinderen heel veel te beleven en het beschikt over een lekker en goed restaurant voor de ouders om lekker een hapje en een drankje te komen doen. Aan plezier geen gebrek.

Jumpsquare
Even de energie kwijt met het hele gezin? Of gewoon de noodzaak voelen om wat meer te bewegen? Wat is er dan leuker dan een uurtje springen op de verschillende springonderdelen bij Jumpsquare. Ouderwets trampolinespringen en genieten van de diverse activiteiten die ze hier te bieden hebben. Dit staat gegarandeerd voor een leuk dagje weg en na afloop ben je zo uitgeput dat de rest van de dag heerlijk rustig verloopt. Op de bank met een filmpje en wat lekkers. Dat is dan ook geheel geoorloofd.

Dagje winkelen bij Cityplaza
Op een regenachtige dag is overdekt winkelen natuurlijk ook ontzettend fijn. Een dagje winkelen bij Cityplaza, hét winkelcentrum van Nieuwegein en omstreken, mag dan ook natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Bovendien is Cityplaza door de jaren heen enorm vernieuwd. Hierdoor zijn er enorm veel nieuwe winkels bij gekomen. Hier kan je gemakkelijk een gehele dag vertoeven en het overgrote deel van de winkels is overdekt. Moe na een dagje winkelen? Dan schuif je aan bij één van de talloze restaurants voor een hapje en een drankje. Dat maakt de dag pas echt compleet.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk