Leuk om te geven: Nieuwegein merchandising

Er is veel in Nieuwegein om trots op te zijn: zo zijn er bijvoorbeeld goede openbaar vervoersmogelijkheden, ziekenhuizen, vele diverse sportaccommodaties en diverse leuke winkelcentra. En dat ook nog eens lekker centraal midden in het land, dus je zit zo op belangrijke snelwegen zoals de A12, A2 en A27 voor bijvoorbeeld je werk of dagjes uit (dit is uiteraard ook een van de redenen waarom hier zoveel bedrijven gevestigd zijn). Wil jij ook laten zien hoe trots je bent op onze mooie gemeente? Dat is mogelijk door middel van onderstaande producten. Niet alleen leuk om zelf te gebruiken, maar ook om cadeau te geven aan buren, of familie of vrienden die hier ook wonen!

Mok voor trotse inwoner van Nieuwegein
Nog altijd erg populair: de drinkmok waar je je eigen tekst of afbeelding op kunt laten drukken. Deze is vooral geschikt voor mensen die erom bekend staan de hele dag door koffie of thee te drinken, of ze dit nu thuis doen of op werk. Nog net wat opvallender zijn de mokken waarvan de opdruk alleen verschijnt als de mok gevuld is met een warme drank.

Kleding bedrukken met ‘I love Nieuwegein’
Iets dat je dagelijks gebruikt en door veel mensen wordt opgemerkt? Je kleding natuurlijk! Bij Digitransfer kun je sinds kort mooie kleding laten bedrukken met daarop de tekst ‘I love Nieuwegein’. Deze bedrukking kan op ieder artikel in hun assortiment worden gedrukt, dus je kunt een trui bedrukken, maar ook een duurzaam T-shirt van organisch katoen of een nette polo. Kleding is er voor zowel heren, dames, kinderen als baby’s en je hebt ruime keuze uit verschillende kleuren. Goed om te weten: bij Digitransfer kun je kleding helemaal zelf ontwerpen, en dus naast deze afbeelding ook nog met een andere tekst of bijvoorbeeld foto laten bedrukken.

Praktisch en opvallend: paraplu
Bij merchandise gaat het vaak om de praktische waarde van een item. Op prulletjes zit niemand meer te wachten, en bovendien is het produceren hiervan niet erg duurzaam. Een van de meest praktische artikelen dat er is, is natuurlijk een paraplu. Fijn om bij je te hebben als het regent, maar natuurlijk nog leuker om hiermee te pronken dat jij in het mooie Nieuwegein woont.

Voor particulieren en bedrijven
Bovenstaande artikelen kunnen natuurlijk ook perfect door bedrijven die in Nieuwegein gevestigd zijn aan (potentiële) klanten cadeau gedaan worden, vooral wanneer de afbeelding gecombineerd wordt met het bedrijfslogo. Laat als bedrijf jullie speciale band met Nieuwegein gerust zien aan iedereen!

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk