Lelijke schermen splijt Vreeswijk in tweeën

De Museumwerf aan de Wierselaan in Vreeswijk probeert een conflict bemiddelend op te lossen, maar dat lukt niet echt. Enkele bewoners aan de Grindoever zouden last hebben van de werkzaamheden op de Museumwerf. Vooral laswerkzaamheden veroorzaken volgens enkele flatbewoners, die pal tegenover de Museumwerf wonen, voor veel overlast.

Het bestuur van de Museumwerf is enkele maanden geleden al deze klagende bewoners tegemoet gekomen met een oplossing, maar niet iedereen is blij met deze lelijke ‘zwarte muur’ die de Museumwerf heeft geplaatst. Zij eisen nu dat deze schermen worden verwijderd.

Lydia Kroeze laat onze redactie weten: ‘Tuurlijk zijn die schermen lelijk. En die horen hier niet thuis in Vreeswijk. Je weet dat als je komt te wonen tegenover een Museumwerf dat daar gewerkt gaat worden en dat geeft levendigheid met zich mee.’

Op vrijdag 14 juli aanstaande wordt er in het Stadshuis van Nieuwegein een petitie aangeboden. Deze petitie is door meer dan 100 bewoners ondertekend die in de nabije omgeving wonen van de Museumwerf Vreeswijk. In deze brief wordt gevraagd om de schermen die het zicht op de Museumwerf beletten te verwijderen. Wethouder Martijn Stekelenburg zal de petitie in ontvangst nemen.

2 thoughts on “Lelijke schermen splijt Vreeswijk in tweeën

  1. Van Sandwijk

    U moet niet klagen, toen u er kwam wonen, wist u, dat er een scheepswerf voor uw deur lag.
    Het is identiek aan de situatie van mensen, die aan een spoorbaan wonen.
    Wees blij, dat u zo’n mooie woning heeft,,geniet er een beetje van.

  2. Ernst

    Ik deel deze mening. Dan wordt er ondanks dat nog meegedacht. Ook niet goed. Werf was eerst.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren