Katern

Lekker buiten banenzwemmen, Merwestein maakt het mogelijk

Heb jij ook zo’n zin om te komen banenzwemmen in zwembad Merwestein? Vanaf dinsdag 6 april 2021 is het buitenbad open zodat je weer lekker kunt komen banenzwemmen in Merwestein. Lees de onderstaande informatie even goed door, zo loopt je bezoek soepel en plezierig.

Algemene informatie
Zoals je begrijpt zijn er maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat de medewerkers van het zwembad en de bezoekers het zwembad veilig kunnen betreden. De nu geldende maatregelen lees je op onze pagina Corona maatregelen Merwestein. Bekijk ook het protocol (Verantwoord Zwemmen) & (Veelgestelde Vragen) & (Richtlijn Veilig Zwemmen). Wanneer je bij Merwestein komt zwemmen, vragende medewerkers je om de instructies goed op te volgen. Meld je met je reserveringsbewijs bij de receptie van het zwembad. Wil je weten hoe je een reservering plaatst? Bekijk dan deze pagina  Reserveren voor alle stappen.

De medewerkers van het zwembad hebben tijdsblokken ingedeeld waar je je voor kunt inschrijven. De tijdsblokken zijn zichtbaar op de pagina Openingstijden en op de plek waar je je reservering plaatst.

Binnen het tijdsblok (maximaal 1 uur) wat je reserveert, mag je komen op het tijdstip dat jouw uitkomt (je hoeft niet het volledige uur te gebruiken, maar de eindtijd zoals gecommuniceerd staat vast). Klik hier om naar de website van Merwestein te gaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren