Lego bouwen op het Zwarte Pieten weekend

Op zaterdag en koopzondag 27 en 28 november staat winkelcentrum CityPlaza in Nieuwegein weer bol van activiteiten in het teken van Sinterklaas. Dit jaar wordt er een geweldig LEGO Zwarte Pieten Feest georganiseerd, waarbij kinderen onderleiding van handige LEGO pieten naar hartelust van alles maken waarmee zij zelfs fraaie prijzen willen.

Speciaal voor de meiden… worden er CLIKITS workshops gehouden. CLIKITS is een nieuw trendy ontwerpsysteem van LEGO waarmee meiden hun eigen sieraden kunnen maken en weer veranderen wanneer en hoe je maar wilt. Samen met onze pieten kunnen de meiden aan de slag om hun eigen sieraden te maken die ze ook nog mogen houden.

Voor de boys maar ook girls… worden er LEGO bouwwedstrijden georganiseerd. Ieder kind kan zijn eigen bouwwerk maken om vervolgens kans te maken op een fantastische prijs. Twee maal per dag worden de drie mooiste bouwwerken beloond met een fantastische prijs. Ook dingt ieder kind dat een bouwwerkje inlevert nog eens mee naar andere fraaie prijzen die via het gouden kokerspel te winnen zijn. Deze prijsuitreikingen zullen plaatsvinden om 13.30 uur en 15.30 uur. Midden in het overdekte winkelcentrum.

Voor de kleintjes… is er een prachtig DUPLO speelplein. Hier kunnen de kids vrij spelen en samen met twee bouwpieten wordt er een grote BOB DE BOUWER in elkaar gezet.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren