Leerlingen Koningin Beatrixschool ontbijten met de burgemeester

Burgemeester Frans Backhuijs heeft afgelopen vrijdag 21 april, voorafgaand aan de Koningsspelen, ontbeten bij de Koningin Beatrixschool, locatie Wijkersloot.

De burgemeester had het ontbijt thuis overgeslagen om met de kinderen op de Beatrixschool te ontbijten. De burgemeester benadrukte dat een goed ontbijt heel belangrijk is, voordat je naar school toe gaat. Na een gezellig ontbijt, kon het startschot worden gegeven voor de Koningsspelen.

Bij de start vertelde de burgemeester dat hij niet als burgemeester van Nieuwegein aanwezig is, maar namens de koning. Frans Backhuijs: ‘’Dat kun je zien aan het zegel onder aan de ambtsketting. Aan de ene kant staat het wapen van Nieuwegein, aan de andere kant het wapen van de Nederland. Nu zien we het wapen van Nederland.’’

Na deze bijzondere opening konden de Koningsspelen op de Beatrixschool starten. De leerlingen en leerkrachten kijken terug op een enorm leuke en sportieve dag met spelletjes, sporten en workshops.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Burgemeester Frans Backhuijs genoot van het Koningsontbijt samen met de leerlingen van de Koningin Beatrixschool, locatie Wijkersloot.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk