Leerlingen Horeca & Toerisme College in Nieuwegein organiseren sponsordiners

Op donderdag 8 juni vindt alweer de elfde editie van Tour du ALS plaats. Honderden deelnemers reizen af naar Frankrijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Geld dat nodig is voor wetenschappelijk onderzoek naar de oorzaak en behandeling van deze dodelijke zenuw/spierziekte. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ trotseren deelnemers al wandelend, rennend of fietsend de Mont Ventoux.

Draagt u ook uw steentje bij?
Om geld in te zamelen, organiseren de leerlingen van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein van maandag 8 mei t/m donderdag 11 mei sponsordiners in restaurant Lokaal, het leerrestaurant van het Horeca & Toerisme College aan de Newtonbaan in Nieuwegein.

Tijdens deze gezellige en speciale avonden vragen de leerlingen € 50,- per persoon voor een driegangenmenu exclusief drankjes. Van dit bedrag wordt € 35,- gedoneerd aan Tour du ALS en daarmee sponsort u medewerkers van ROC Midden Nederland die wandelend, fietsend of hardlopend de berg op gaan. U geniet van een heerlijk diner, klaargemaakt en geserveerd door studenten, en draagt daarmee ook nog eens bij aan een goed doel.

Over Restaurant Lokaal
In het restaurant van het Horeca & Toerisme College in Nieuwegein leren de studenten in de praktijk. Ze serveren heerlijke gerechten, helemaal zelfgemaakt. Samen met ervaren docenten bezorgen zij u een leuke, culinaire beleving voor een kleine prijs. Het restaurant is geopend van maandagavond tot en met donderdagavond voor diner en op woensdag en donderdagmiddag voor lunch. Wilt u bij hen komen lunchen of dineren? Fijn als u vooraf een tafel reserveert. Dat kan hier.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk