Leerlingen Cals College Nieuwegein openden woensdag de AEX

Vorige week wonnen Mathijs Feltkamp, Luca Fifis, Stan Gnodde, Marnix van Hamersveld, Mitchel Kruft, Pepijn Oron, Gijs Sleijffers, Senne Versteeg, Roan Visser en Dave Vissers uit VT2L de finale van Artcadia. Ook Caspar van Egmond en Marijn ter Weeme hebben hard meegeholpen om dit fantastische resultaat te bereiken.

Woensdag 19 april jl. om 09.00 uur mochten de leerlingen die aan de finale mee hebben gedaan de beursvloer openen met de welbekende ‘gong’. Dit was voor de leerlingen een zeer bijzondere en vooral een unieke ervaring.

Om 8.59 uur begon het aftellen, waarna om 9.00 uur door Gijs Sleijffers de beursdag werd geopend door een slag op de gong te geven. Dit alles werd live  uitgezonden op RTL Z en op de website van de Amsterdam Exchange Beurs.

Het Cals College uit Nieuwegein heeft onlangs de kunst- en techniekwedstrijd Artcadia gewonnen. Het winnende ontwerp is de Multi-Molen; een oplossing die aan windmolens op zee ook golf-, getijde- en zonne-energie opwekking toevoegt. De winnaars bezochten de Amsterdamse beurs en openende de handel.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren