Katern

Leergeld Nieuwegein zet Greet Boere in het zonnetje!

Tijdens de Landelijke Leergeld Dag op 1 juni heeft Leergeld Nieuwegein een van haar vrijwilligers in het zonnetje gezet. Greet Boere is al sinds 2013 betrokken bij de Stichting Leergeld. Als intermediair heeft zij in al die jaren honderden gezinnen bezocht en zorgt zij voor hun inschrijving. Zij onderhoudt vervolgens regelmatig contact en belt de gezinnen om te kijken hoe we kunnen helpen.

Greet Boere

Greet Boere

In het verleden heeft ze ook geruime tijd op het kantoor van Leergeld gewerkt om alle aanvragen in goede banen te leiden. Greet voelt zich erg betrokken bij de gezinnen, de kinderen en het werk van Leergeld. Greet kreeg daarom een mooie speld voor het werk dat zij al die jaren gedaan heeft en naar we hopen nog jaren kan blijven doen.

Leergeld Nieuwegein ondersteunt kinderen in gezinnen met een laag inkomen (minder dan 125% van het minimum of in het bezit van een stadspas) met schoolbenodigdheden, sportkleding, fietsen en computers. Denkt u dat u in aanmerking komt, neem dan contact op via info@leergeldnieuwegein.nl of bel naar 06 – 211 54 899 (op maandag- en donderdagochtend van 09.30 uur tot 11.00 uur). Meer informatie over Leergeld Nieuwegein is te vinden op hun website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk