Leer omgaan met uw tablet of Smartphone

Iedereen die problemen heeft met het omgaan met zijn Tablet of Smartphone is van harte welkom bij MOvactor, dé organisatie voor welzijn en maatschappelijke ondersteuning in Nieuwegein. In de maand mei starten professionals om mensen zichzelf en elkaar op maatschappelijk gebied verder te helpen. Waar nodig roepen zij er een professionele zorgverlener bij. Maar buren, vrienden, honderden gemotiveerde vrijwilligers en de diverse buurtpleinen in Nieuwegein vormen het kloppend hart van het welzijnswerk.

MOvactor: ‘In de buurtpleinen komen mensen samen om allerlei verschillende redenen. Het zijn eigenlijk overdekte pleinen waaraan verschillende functies te vinden zijn zoals bibliotheek, horeca en gezondheidszorg. Maar er is ook voor bijna iedereen in de wijk wel wat te doen. Zo is er vanaf 13 mei in Buurtplein Batau en vanaf 15 mei in Buurtplein Zuid een helpdesk voor mensen die in het bezit zijn van een tablet of smartphone. Apps downloaden op uw smartphone, whatsapp-en met uw kleinkinderen of Skypen met familie of vrienden in het buitenland. We helpen u op weg. Vergeet uw tablet of smartphone niet mee te nemen.’

Vanaf 13 mei iedere dinsdag van 13.30 uur tot 14.30 uur in Buurtplein Batau aan de Dukatenburg 1 in Nieuwegein Noord. Vanaf 15 mei iedere donderdag van 13.30 uur tot 14.30 uur in Buurtplein Zuid aan de Ratelaar 37 in Nieuwegein Zuid.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk