Katern

Leden Senioren Zomerschool spelen potje pétanque

Leden Senioren Zomerschool spelen potje pétanque

De Senioren Zomerschool uit Houten had dinsdag een leuke bijeenkomst in Nieuwegein. De senioren hadden zich ingeschreven voor de workshop pétanque bij de pétanquevereniging in de wijk Galecop. Ze troffen het, want op het moment van spelen scheen de zon volop en was de temperatuur goed.

Voor de deelnemers was er de mogelijkheid om twee ronden te spelen. De eer was voor de winnaar met dertien punten en een groot applaus. Na afloop kreeg iedereen een lunch in Galecop aangeboden.

Hans van de Velden van de pétanque vereniging van Nieuwegein: ‘De deelnemers waren vol goede moed om het spel te spelen. Na een kop koffie en een uitleg werden er nummertjes getrokken om de deelnemers aan een team en een baan te koppelen. In het begin was het even wennen, hoe gooi je een bal op de juiste manier. Wie is de volgende die mag gooien, van wie ligt de bal het dichtste bij het kleine balletje. Het was een mooie bijeenkomst en voor herhaling vatbaar.

De petenquevereniging hoopt met de ontvangst van de Houtense Zomerschool meer leden te kunnen krijgen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren


Call Now ButtonHeeft u nieuws? Bel ons!