Leden Motorclub Nieuwegein brengen bezoek aan Zorgcentrum Vreeswijk

Op uitnodiging van het Zorgcentrum Vreeswijk hebben leden van de Motorclub Nieuwegein (MCN) een bezoek gebracht aan het Zorgcentrum. Dit gebeurde zaterdagmiddag, 9 september jl. Het uitgangspunt was praten met de bewoners over de motorfietsen van toen en nu.

Er zijn veel herinneringen opgehaald en door de aanwezigheid van verschillende merken en modellen kregen de bewoners een goed beeld van de huidige motoren. Ook motorkleding, bagagemogelijkheden en vakanties op de motor kwamen tijdens de gesprekken aan bod.

Maar voor de bewoners was alleen praten over motoren niet voldoende; ze wilden ook het geluid van de verschillende motoren horen. Sommige bewoners wilden zelfs ervaren hoe het is om op een motor te zitten.

Arie Versluys, de voorzitter van de motorclub in Nieuwegein: ‘Het was een middag van genieten, zowel voor de leden van MCN als de bewoners en personeel en is zeker voor herhaling vatbaar.’ Meer informatie over Motorclub Nieuwegein is te vinden op de website van de vereniging.

Een nieuwsgierige bewoner luistert aandachtig

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren