Laura Hulzebos in de finale van The Voice of Cabauw

In de aanloop naar haar Benefietconcert heeft de Nieuwegeinse Laura Hulzebos deelgenomen aan The Voice of Cabauw. Tijdens de voorronde op 7 oktober 2017 heeft zij met twee nummers de jury en het publiek overtuigd van haar zang kwaliteiten. Unaniem is zij gekozen als finaliste op 4 november 2017.

Laura zong Nobody is perfect van Jessie J, waarbij zij tevens de akoestische gitaar begeleiding verzorgde. In de tweede ronde zong Laura Sweet Goodbyes van Krezip. Haar optredens werden omschreven als ‘pure emotie’, ‘de stem van een engel’. Laura kiest haar liedjes wel overwogen en met veel gevoel voor de tekst. Volgens de jury is die overtuiging en het gevoel merkbaar in haar optredens. De beleving en intensiteit brengt Laura over naar het publiek, waardoor haar nummers echt bij de mensen binnenkomt.

Op 4 november 2017 is de finale in het Witte Paard in Cabauw. De toegang is gratis. U bent van harte welkom om Laura tijdens de finale te ondersteunen. Iets dichter bij huis kunt u Laura binnenkort ook beluisteren tijdens het benefietconcert Make a Smile in Theater De Kom in Nieuwegein, op 4 februari 2018.

Op initiatief van Laura wordt dit benefietconcert georganiseerd in samenwerking met onder andere het Nieuwegeins Amateur Symfonie Orkest (NAS), de band Total Loss van Theater Totaal en diverse gast optredens van onder andere Pearl Joan, mede bekend van The Voice of Holland. De opbrengst van het benefietconcert komt geheel ten goede aan Operatie Glimlach van Dokters van de Wereld.

Kaartjes voor dit evenement zijn nu te koop via de Theater kassa van Theater De Kom. De kaartjes kosten slechts € 15,- en dat is inclusief een pauze drankje. Steun dit lokale initiatief. Met uw steun worden kinderen van noodzakelijke medische hulp voorzien, en u beleeft een mooie muzikale avond uit.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk