Lastige badgast met peuter in cel gezet

In zwembad Merwestein in Nieuwegein is afgelopen dinsdag een 23-jarige man gearresteerd omdat hij geen gehoor gaf aan de eis van de badmeester. De man was met zijn tweejarige broertje aan het zwemmen in het diepe maar volgens de medewerkers van het zwembad droeg de peuter geen zwemvleugeltjes, en dat moet wel, aldus de directie van het zwembad.

Toen de badmeester de man daarop aansprak weigerde de man het zwembad uit te gaan. De discussie liep zo hoog op dat de politie de badmeester te hulp moest schieten. Een aantal andere badgasten bemoeide zich met de aanvaring en daarom riepen de agenten versterking op.

Bij de arrestatie klemde de 23-jarige man zijn broertje in de armen zodat de politie genoodzaakt was om ook het kleine kereltje mee te nemen naar het bureau. Daar aangekomen wilde de man de peuter nog steeds niet loslaten en daarom werd ook de tweejarige tijdelijk opgesloten. De vader van de peuter is daarom boos op de politie en heeft aangifte gedaan.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren