Langstlopende indoor LAN-event van de Benelux The-Party verhuist naar Nieuwegein

In het begin van het voorjaar reizen de vaste gaming-eventbezoekers elk jaar met hun computer en toebehoren naar Eindhoven. Met de achttiende editie van The-Party komt hier verandering in. Er is een nieuwe locatie gevonden voor de spannende gamewedstrijden van The-Party, omdat het Beursgebouw Eindhoven voorgoed haar deuren sluit. In de Beursfabriek Nieuwegein heeft The-Party centraal in Nederland een nieuwe thuisbasis gevonden.

The-Party is één van de grootste LAN-parties van Nederland. Dankzij de sterke esports-toernooien, Juniper Networks’ snelst mogelijke netwerkverbindingen en diverse communities van top-notch streamers mag The-Party zichzelf de langstlopende indoor LAN-party van de Benelux noemen. Een professionele cosplaywedstrijd, verschillende beursstands en leuke activiteiten zorgen ervoor dat ieder jaar ruim 1.200 gamers The-Party bezoeken.

De vaste locatie van het evenement verandert, maar alle ingrediënten voor een succesvolle The-Party editie zijn er nog steeds. Het gehele weekend worden diverse gaming-toernooien gespeeld waarmee een deel van de prijzenpot is te winnen: Rainbow Six: Siege, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Rocket League, Hearthstone en nieuwkomer Teamfight Tactics. In totaal staat de prijzenpot tot nu toe op € 8.500,-.

Gedurende het weekend zijn er daarnaast verschillende Twitch-streamers en Youtubers aanwezig, waaronder Robin ‘KaosApe’ de Bruin die Apex Legends op topniveau speelt, indiegame-specialist Dimitri ‘Stalkerkoffie’ Bos en shooterfanaat Jeffrey ‘PeperTV’ Blackstone. Tenslotte presenteren de beste cosplayers van de Benelux zich op vrijdagavond om 20.15 uur.

The-Party is een fantastisch gameweekend dat voor ieder type gamer geschikt is. De kaartverkoop van The-Party Nieuwegein is reeds gestart en zal worden gehouden op 3, 4 en 5 april 2020.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren