Katern

Lan Party ‘In the jungle’

Op 10 september organiseert de Computer Contactgroep Nieuwegein (CCN) een LAN party. Voor 10 gebruikers is er gelegenheid om computers met elkaar te verbinden en zo met elkaar spellen te kunnen spelen. Met een LAN party komen er verschillende mensen die met elkaar dit soort spelletjes gaan spelen.

Momenteel is de CCN een gezellige club mensen die zijn ontstaan uit de vroegere commodore 64 tijdperk. Toen waren spellen nog iets simpeler en kon er met een avondje programmeren een eigen spel ontworpen worden. Nu gebeurt dat niet meer zoveel op de CCN. Vandaag de dag is het vooral een enthousiaste gebruikersgroep van de computer. Iedere maand is er een contactavond waarbij er presentaties worden gegeven en computer problemen kunnen besproken of opgelost worden. Daarnaast is het gewoon een gezellig groepje mensen die over een gezamenlijke hobby kunnen praten.

Voor deze eerste keer om deel te nemen aan de LAN party is het niet nodig om lid te zijn van de CCN. Het kan misschien juist een leuke kennismaking zijn want de LAN party begint al vroeg maar eindigt op een reguliere contactavond. Voor de leden is het leuk om te zien en voor de LANners is het een leuke mogelijkheid om andere leden te ontmoeten. Wat je wel nodig hebt is een eigen computer, een netwerk kaart en bekabeling en een verlengsnoer. Ook is het verstandig om een eigen koptelefoontje te gebruiken om zo geen last van elkaar te hebben. Voor jungle muziek wordt uiteraard gezorgd. Ook is er een groot presentatie scherm waarop veel info te vinden is en de vooruitgang van de deelnemers op te zien is. Lijkt het je leuk om je ook voor de lanparty op te geven stuur dan voor info voor 10 augustus een mailtje naar infolanparty@pen.nl Misschien tot ziens in the jungle?

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk