Lak Marathon voor de Voedselbank Nieuwegein

Op dit moment is er veel gaande in de wereld en lijkt de armoede alleen maar te groeien. Door de pandemie, die al bijna twee jaar duurt, zijn veel mensen zonder werk komen te zitten en wordt de druk op de voedselbanken alleen maar groter. Ook in Nieuwegein!

Mirjam van Galen, eigenaresse van nagelstudio Beauty Artist aan de Ratelaar in Nieuwegein: ‘Toen ik het zelf een aantal jaren geleden financieel niet zo breed had, was ik heel erg blij dat ik terug kon vallen op de voedselbank en zijn vrijwilligers. Nu weet iedereen dat de voedselbank afhankelijk is van donaties en giften en met de feestdagen in aantocht willen wij graag met een groep nagelstylisten uit Nieuwegein en de regio ‘Lakken voor de Voedselbank.’ De voedselbank is ontzettend blij met dit gebaar. De initiatiefnemers hopen dan ook een mooi bedrag bij elkaar te lakken op zondag 19 december aanstaande.

De Lak Marathon vindt plaats bij Beauty Artists aan de Ratelaar 40A. Daar zitten bijna tien gediplomeerde nagelstylisten klaar om iedereen te voorzien van een professionele set gelpolish voor een gereduceerd tarief van € 35,00. ‘Deze set blijft, bij een goede verzorging, zeker drie weken mooi’ aldus Mirjam van Galen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer een kortingsbon voor een volgende behandeling. ‘De deelnemers zijn dan perfect verzorgd voor de Feestdagen!’

De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan de voedselbank in Nieuwegein. De initiatiefnemers hopen natuurlijk dat een mooi bedrag wordt opgheaald. Doet u mee? Men kan een afspraak inplannen voor 19 december via Beauty Artists. Het telefoonnummer hiervoor is: 06-81108255.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk