Laatste panden Vreeswijk-Noord voor sloop overgedragen

Op maandag 19 augustus 2002 heeft de officiële overdracht plaatsgevonden van het terrein en de opstallen van Verstegen Grijpers BV aan de gemeente Nieuwegein. Na inspectie van de gebouwen heeft de heer Visser van Verstegen Grijpers BV de sleutels overgedragen aan de heer Weijers van het grondbedrijf van de gemeente Nieuwegein. Vervolgens werden de sleutels overgedragen aan sloopbedrijf Van Zundert BV.

De komende maanden worden de oude gebouwen van Verstegen Grijpers aan de Wierselaan 124 gesloopt. Inmiddels is de sloop van de oude bedrijfspanden van Eurogrit BV, Remont BV en Van Eck al in volle gang. De voormalige hallen van Aantjes zijn inmiddels gesloopt. Voor het einde van dit jaar zal het slooptraject afgerond zijn.

De voormalige bedrijfslocaties maken onderdeel uit van het woningbouwplan Vreeswijk Noord. In het kader van dit plan worden de komende jaren in totaal zo´n 393 woningen in de koop en huursector gerealiseerd. In juni 2003 wordt op het voormalige Eurogritterrein gestart met de bouw van de eerste fase die bestaat uit circa 95 woningen. In totaal wordt het plan in 4 fasen ontwikkeld. Het gehele woningbouwplan zal medio 2005 zijn afgerond.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk