Laatste kans aanmelden ‘Gluren bij de Buren’

Inwoners uit Nieuwegein kunnen zich nog tot 18 januari aanmelden voor Gluren bij de Buren. Het huiskamerfestival heeft de afgelopen maanden al veel aanmeldingen mogen ontvangen van enthousiaste Nieuwegeiners die hun huiskamer beschikbaar stellen of hun artistieke talent gaan tonen op zondag 21 februari. Maar de organisatie nog op zoek naar extra deelnemende woonkamers en artiesten.

Tijdens het woonkamerfestival is het voor publiek mogelijk om in verschillende woonkamers, verspreid door de hele stad, te gluren naar het beste wat Nieuwegein aan lokaal talent te bieden heeft. In elke deelnemende woonkamer speelt de desbetreffende artiest driemaal een optreden van elk 30 minuten waarbij het publiek bijna op de artiest zit. Het vloerkleed dient immers als podium en het bankstel als tribune.

Om het festival net zo’n succes te maken als voorgaande edities, is de organisatie wederom op zoek naar woonkamers die een rol willen spelen binnen dit succesconcept. Heeft u een woonruimte die u beschikbaar wilt stellen? Haal dan voor een dag het festival over de vloer en biedt een podium voor een van de lokale artiesten.

Naast woonkamers is Gluren bij de Buren ook op zoek naar artiesten uit Nieuwegein die hun liefde voor kunst willen verspreiden. Van smartlap tot jazz en van kindertheater tot poëzie. Het maakt niet uit wat je talen is, Als het maar onder de noemer ‘podiumkunst’ valt. Uiteraard is het voor artiesten ook mogelijk om in hun eigen woonkamer een optreden te verzorgen. Nog mee doen? Geef je dan voor 18 januari op via deze website.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk