Laatste dagen winters vermaak op City

Nog tot en met zaterdag 30 december is er een sfeervolle kerstmarkt in de binnenstad van Nieuwegein. City is nog helemaal in kerstsfeer, compleet met gezellige houten chaletjes. De weekmarkt staat ook gewoon op het Stadsplein.

Maak nog kans op € 1.000,- shoptegoed tijdens de kerstmarkt
Bezoekers van City maken tijdens de kerstmarkt-periode elke dag kans op 5 x € 200,- aan shoptegoed in de Kerst Win-actie. Elke dag om 20.00 uur van 21 tot en met 30 december (met uitzondering van 25 december) worden de winnaars getrokken.

Zweefmolen en ski bar
De kerstmarkt in City heeft ook een zweefmolen en een familieplek met de uitstraling van een ski bar met livemuziek en een DJ. Daar kunnen jonge en oude bezoekers van City na het winkelen genieten van een glaasje limonade of glühwein. De kerstmarkt is gebaseerd op wintermarkten in Duitsland die elk jaar tijdens de feestdagen door veel mensen worden bezocht.

2 thoughts on “Laatste dagen winters vermaak op City

 1. Even een korte uitleg omtrent de bovengenoemde “shoptegoed-aktie”:

  Kom jij vaak naar Cityplaza?
  Meld je dan aan via het Fanplaza WiFi-netwerk en verdien exclusieve voordelen! Daarnaast kun je gratis gebruik maken van het WiFi-netwerk van het winkelcentrum.Voordelen zoals gratis parkeren, unieke aanbiedingen en extra services van Cityplaza en haar winkeliers.

  Meld je van 21 t/m 30 dec aan bij Fanplaza en maak kans op 200 euro shoptegoed!

  Hoe word je lid van Fanplaza?

  Bezoek winkelcentrum Cityplaza en verbind je telefoon met het Fanplaza WiFi-netwerk
  Maak een Fanplaza account aan
  Je krijgt een bevestiging per e-mail
  Je bent lid van de Fanplaza community!

  Zie verder https://www.cityplaza.nl/fanplaza/

  1. Martin

   Wat wordt bedoeld met “Gezellig” in combinatie met de kerstmarkt?
   Als je er op zaterdag vóór Kerst langs loopt en het is nog géén 12.00… dan is 80% gesloten…. Zijn de winkels ’s avonds gesloten, dan is de kerstmarkt geopend….
   Komt bij, dat ik daar géén kerstsfeer heb ervaren, überhaupt geen sfeer trouwens.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren