Laat je stem horen op de Avond van de Raad van 7 mei 2020

Donderdag 7 mei is er weer een online en via livestream te volgen Avond van de Raad. De volgende onderwerpen staan op het programma.

Sportpark Parkhout-Zandveld
De avond start met de gezamenlijke voetbalaccommodatie Sportpark Parkhout-Zandveld. Tijdens de tweede Avond van de Raad op 27 februari 2020 is er een dialoog gevoerd over de vier varianten die zijn opgesteld en uitgewerkt door het college. Die avond was om de raad te informeren. Deze avond is het moment om jouw standpunt en visie op het sportpark te delen met de raad. Een vervolgavond staat gepland op 14 mei waar vooral het politieke debat zal plaatsvinden. Alle bijdrages van 7 mei kan de raad hier dan in meenemen, voordat het voorstel op 28 mei voor besluitvorming naar de raadsvergadering gaat.

Ruimtelijk Economisch Programma
De avond wordt afgesloten met een politiek debat over het instemmen met het aanscherpen van het beoordelingskader Ruimtelijk Economisch Programma (REP).

Tot slot
Wil je meespreken? Meld je dan uiterlijk 24 uur van tevoren via griffie@nieuwegein.nl Alle vergaderstukken zijn hier te vinden en live meekijken kan via www.nieuwegeinseraad.live/stream

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren