Laagravenseweg (N408) naar verwachting dinsdag 12.30 uur weer open

De Laagravenseweg (N408) is dinsdag 31 oktober naar verwachting om 12.30 uur weer toegankelijk. Deze weg is vanaf maandag 30 oktober 2017 grotendeels afgesloten geweest vanwege asbestonderzoek en sanering. Hierdoor zijn Nieuwegein en Houten van en naar de A12 niet bereikbaar via afrit Hoograven. Hier gelden omleidingen. Het bedrijventerrein de Liesbosch-Laagraven blijft afgesloten vanwege asbestonderzoek en sanering. Dit zal enkele dagen duren. Om te zorgen dat mensen het gebied niet betreden heeft burgemeester Backhuijs vanaf maandag 30 oktober 19.00 uur een noodverordering ingesteld voor het gebied.

Eerder is gecommuniceerd dat de weg voor de ochtendspits weer vrij gegeven zou worden. De reden dat de openstelling van de weg later wordt, is omdat dat in eerste instantie was ingeschat. Tevens is er nog een visuele inspectie noodzakelijk voordat de weg vrijgegeven kan worden. Dit kan alleen bij daglicht.

Noodverordening
Alle gebieden waar mogelijk asbest ligt, zijn afgezet met lint. De overige gebieden zijn schoon en veilig. Het is heel belangrijk dat mensen het afgezette gebied niet betreden. Daarom heeft burgemeester Backhuijs vanaf maandag 30 oktober 19.00 uur een noodverordering ingesteld. Het gaat om het gebied wat begrensd wordt door de volgende straten: Koppeldijk, Houtenseweg, Ravensewetering, Verkeersplein Laagraven en Ravenswade. Het gebied van de noodverordening kan worden aangepast afhankelijk van het onderzoek en de sanering.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren