Kynologenvereniging Nieuwegein houdt Benefietdag

Op zondag 26 mei aanstaande, de ‘Dag van de Hond’ organiseert de Kynologenvereniging in Nieuwegein (K.V.N.) een Benefietdag. Gedurende de dag worden meerdere activiteiten georganiseerd tegen een kleine vergoeding van slechts enkele euro’s. Alle opbrengsten komen ten goede aan de vereniging voor het onderhoud van de buitenzijde van het gebouw aan de Galecopperzoom 3 in de wijk Galecop.

Naast workshops, proeflessen, EHBO-lessen, een speurtocht en een piekenrace kun je ook deelnemen aan een quuiz en een loterij met mooie prijzen. Rondom het gebouw vind je verschillende kraampjes met hondenspullen en uiteraard wordt ook voor de inwendige mens gezorgd! Er worden verschillende demo’s verzorgd en er zal tevens een vlooienmarkt zijn. Hiervoor kunt u spullen aanleveren welke ten goede van K.V.N. worden verkocht, maar u kunt ook een plekje huren om zelf uw spulletjes te verkopen.

De toegang is gratis en de benefietdag duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren