KWR nieuwe partner van Samen voor Nieuwegein

KWR Watercycle Research Institute is zilveren partner van Samen voor Nieuwegein geworden. Samen voor Nieuwegein is intermediair tussen bedrijfsleven en samenleving in de vestigingsplaats van het onderzoeksinstituut. KWR is, mede door de kernactiviteit wateronderzoek, een maatschappelijk betrokken organisatie. Via de deelname aan Samen voor Nieuwegein wil KWR die betrokkenheid omzetten in concrete activiteiten.

Directeur Wim van Vierssen: ‘’In 1973 hebben we ons in Nieuwegein gevestigd. Eind 2014 zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand, op dezelfde plek als voorheen, aan de Groningenhaven 7. Met de deelname aan Samen voor Nieuwegein tonen we onze betrokkenheid en stimuleren we onze medewerkers om deel te nemen aan lokale activiteiten. Daarmee dragen we bij aan de sociale binding tussen bedrijfsleven en samenleving van onze vestigingsplaats Nieuwegein.”

Samen voor Nieuwegein is blij met KWR als nieuwe partner. Intermediair Karin Beenen: ’’KWR is een belangrijke organisatie in Nederland. Door de onderzoeken die het instituut doet, hebben we in Nederland dagelijks schoon water uit de kraan. Heel bijzonder dat deze grote organisatie in Nieuwegein is gevestigd. Wij zijn blij dat KWR wil bijdragen aan ons netwerk en onze projecten.’’

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk