Kunstwerken bij Museumwerf Vreeswijk

Bij Museumwerf Vreeswijk is een interessante, niet-alledaagse tentoonstelling te bezichtigen. Terwijl bij deze expo de kunstwerken binnen zijn opgesteld, blijven de bezoekers fijn Coronaproef buiten.  De expositie is onderdeel van ‘Nieuwegein 1 groot Museum’ waarbij Nieuwegeinse kunstenaars hun werken tentoonstellen. De tentoonstelling is georganiseerd in het kader van vijftig jaar Nieuwegein.

De schilderijen en tekeningen bij de Museumwerf zijn voornamelijk scheeps-gerelateerd en kunnen worden gekeken door de ramen van het Theehuys, tegenover de opstapplek van de rondvaartboot Hoop en Vertrouwen. De werken zijn gemaakt door Regina de Geit, Carel de Graaf, Frank Kousbroek en Heleen Zaanen.

Museumwerf Vreeswijk gaat binnenkort weer open voor publiek. In het Theehuys zelf zijn dan nog meer werken te bewonderen.  Museumwerf Vreeswijk vindt u aan de Wierselaan 113 in Nieuwegein. De toegang is gratis. De tentoonstelling start 1 juni en eindigt op 18 juli 2021.

Naast de Museumwerf biedt bibliotheek De tweede verdieping aan het Stadsplein 1c eveneens exporuimte aan ‘Nieuwegein 1 groot Museum.’

Totdat alles weer open mag zijn de kunstwerken te zien voor het raam van het Theehuys op de Museumwerf

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren