Kunstveiling in de bibliotheek

Sla je slag voor de kerst en doe iets goeds voor een ander. Op vrijdag 11 december (19.00 – 20.00) kunnen Nieuwegeiners in bibliotheek De tweede verdieping bieden op de mooiste en vreemdste kunstobjecten. Serviezen, decorstukken zoals die van de Beatles-avond, kunst en andere curiositeiten zijn dan te koop. De opbrengst van de kunstveiling gaat naar Stichting Leergeld Nieuwegein. Deze club betrokken Nieuwegeiners ondersteunt kinderen uit bijstandsgezinnen zodat ook zij mee kunnen doen aan een schoolreis, muziekles kunnen volgen of lid kunnen worden van een sportclub.

Naast de kunstveiling start op 11 december ook weer de jaarlijkse boekensale van de bibliotheek. Alles moet weg voor € 1,00! Negen dagen lang worden afgeschreven boeken en tijdschriften uit de collectie van de bibliotheek verkocht voor een aanbiedingsprijs.

De boekensale start om 18.00 voor bibliotheekleden. Ze hebben zoals altijd de eerste keuze. Vanaf 19.00 zijn ook niet-leden welkom. Dan worden de kunstwerken geveild. De New City Jazz Travellers, een project van Kunst Centraal, zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond. De toegang tot kunstveiling en boekensale is gratis. Aanmelden kan via actie@detweedeverdieping.nu.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk