Katern

Kunstrolschaatsers KRC Rolling sluiten jaar af met prachtige voorstelling

Ook dit jaar organiseerde Kunst Rolschaats Club Rolling (KRC) weer een prachtige Kerstshow in Sporthal Galecop aan de Aert de Gelderhage. Dit is tevens het thuishonk van de succesvolle rolschaatsclub uit Nieuwegein. Met vier uitverkochte voorstelling afgelopen weekend kijkt de organisatie terug op een succesvol jaar dat traditiegetrouw wordt afgesloten met een spetterende voorstelling.

Dit jaar namen de leden de bezoekers mee naar ‘Santa’s Toy Shop.’ Twee uur lang konden de bezoekers genieten van een schitterende show op rolschaatsen. Met efljes, sneeuwpoppen, kerstmannen en nog veel meer. Uiteraard was onze videograaf Jos van Vogelpoel er bij om een korte impressie te maken van de show.

Het jaarlijks terugkerende evenement waar de leden met z’n allen maandenlang hard voor werken, is voor de vereniging een bindende activiteit met veel plezier, creativiteit, sportiviteit en leuke anekdotes

Over KRC Rolling
KRC Rolling is een actieve vereniging. Naast de ‘gewone’ trainingen en uiteraard de wedstrijden, organiseert de vereniging allerlei andere activiteiten en evenementen, zoals rollerdisco’s, clubdagen, optredens, workshops, promoties en deze wervelende Kerstshow. Elk jaar is deze show een daverend succes. Aan deze show doen vrijwel alle jonge leden mee. De voorbereiding neemt dan ook een heel jaar in beslag. De organisatie coördineert de plannen, de trainsters zetten alle nummers in elkaar, ouders naaien de kostuums, de bouwploeg maakt de decors en zo is bijna iedereen er mee bezig.

Huldiging Quinty van Lare
Tijdens een van de uitverkochte kerstrolschaatsshows van KRC Rolling, werd Europees Kampioen jeugd dans Quinty van Lare van KRC Rolling gehuldigd door wethouder John van Engelen. Namens burgemeester en wethouders feliciteerde hij de Nieuwegeinse met het voor de tweede keer op rij bereiken van het hoogste Europese podium eerder dit jaar.

Quinty, die eerder dit jaar ook al de Worldcup won en tijdens het Wereldkampioenschap, waar zij samen met senioren Roy Broekema en Karen Baruchello voor geselecteerd was, zeer goede resultaten behaalde, was blij met de waardering vanuit de gemeente.

Quinty op het hoogste podium in Italiē waar het laatste EK werd gehouden

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk