‘KunstNyp’, exposeren met je buren

Nancy Boone en Jasmijn Felix, twee creatievelingen die beiden meer dan 10 jaar wonen op het Nypelsplantsoen, willen creative buurtbewoners bij elkaar brengen middels een expositie: ‘KunstNyp.’ Samen zijn zij op het idee gekomen om een expositie te organiseren waar alle creatieve bewoners van het Nypelsplantsoen wat van hun werk kunnen laten zien.

Nancy en Jasmijn hebben elkaar leren kennen bij de start van het bewonersinitiatief ‘Crea-Club op Nyp 1’. Deze club wordt iedere donderdagmiddag gehouden en is er voor bewoners van het Nypelsplantsoen.

“Wij wonen hier graag, en vinden het jammer dat er vaak negatieve berichtgeving is over het Nypelsplantsoen”, aldus Jasmijn Felix. “Vandaar dat we op deze manier ook de positieve kant van ‘t Nyp willen laten zien”, voegt Nancy Boone daar aan toe. “Er zijn inmiddels al een aantal aanmeldingen binnengekomen voor KunstNyp, maar we willen graag werk laten zien van zo’n 15 tot 20 bewoners.  Daarom roepen we alle bewoners op om een voorbeeld van hun creatieve werk naar ons te mailen.”

Het is uiteindelijk de bedoeling gezamenlijk te exposeren bij KunstGein. Wil je meedoen? Stuur een foto van jouw creatieve werk op naar kunstnyp@hotmail.com, of meld je aan op Facebook (zoek op Kunstnyp).

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Koster+Schoenmode Galecop+Golf+120x90 Adverteren