Kunstmarkt Nieuwegein ‘om zeep’

Een doorstart van de Kunstmarkt in Nieuwegein is uiterst onzeker. Vanwege aangescherpte veiligheidseisen die worden gesteld aan evenementen op de openbare weg, vallen de kosten voor de organisatie fors hoger uit dan in voorgaande jaren. Daarnaast is het met de huidige bezetting van het bestuur van de Stichting niet haalbaar om in de toekomst op een verantwoorde wijze een Kunstmarkt te organiseren.

Drie van de vijf bestuursleden houden er in 2014 mee op en dan lijkt het doek te vallen voor de stichting die 20 keer een jaarlijkse kunstmarkt organiseerde. De grote inspanningen om nieuwe bestuursleden aan te trekken zijn niet beloond.
Het zittende bestuur van de Stichting wil de Kunstmarkt graag voor Nieuwegein behouden en is daarom op zoek naar ondersteuning. In eerste instantie gaat de voorkeur uit naar samenwerking met culturele organisaties die in Nieuwegein actief zijn, het uiteindelijke doel is de continuïteit van de Kunstmarkt voor de komende jaren te waarborgen. Voor het organiseren van een Kunstmarkt in 2014 wil de Stichting Kunstmarkt Nieuwegein al haar kennis, beschikbare middelen en materialen inzetten.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren