Kunstgein Podium exposeert

In het Atrium van het Stadshuis van Nieuwegein zijn momenteel werken te zien van Dragica Lissendorp, Ritie Toelanie en Marianne Kints-van Scharenburg. Drie kunstenaars met ieder hun bijzondere technieken, vormen en kleuren. Zij vertellen graag hoe hun werk tot stand komt in Podium.

Tijdens deze expositie ziet u organische en geschakelde vormen en dieren van steen en van zelfgemaakte aardewerk- en papierklei; technieken als glasfusing en terugtrekkend glazuur (Schrumpf). U wordt geraakt door realistische, sfeervolle en abstracte schilderijen van olieverf en acryl. 

In de etalages in de Binnenstede kunt u naast werken van genoemde kunstenaars het werk van twee bijzondere gastexposanten bewonderen: Beeldhouwer Bernardine Huybers met twee prachtig gevormde albasten beelden en 3D-specialist Raymond Toelanie met twee schilderijen met wel heel realistische paardenhoofden waarin echt paardenhaar is verwerkt.



De feestelijke afsluiting van de expositie vindt plaats op zaterdag 5 juli om 16.00 tot 17.00 uur in KunstGein Podium in het atrium van Stadshuis van Nieuwegein aan het Stadsplein 1. De openingstijden zijn: woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk