Kunstgein Expositie ‘Uit het gevoel van’

Van 13 november tot en met 28 december is er weer een nieuwe expositie te zien van het KunstGein Podium. De opening van de expositie is op 22 november aanstaande om 19.30 uur in het Atrium van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein. De beeldende kunst die tentoongesteld wordt is echt een passie van de deelnemende kunstenaars Jenneke Penning, Christa Kruger, Ad Witte en Ellen Slegt.

Christa Kruger – schilderijen
Zij haalt haar inspiratie uit de dingen die zij in het gewone dagelijkse leven waarneemt, voelt en beleeft, en die zij als het ware projecteert in abstracte en kleurige composities. Christa hoopt dat mensen vanuit hun eigen fantasie en gevoel iets kunnen zien of voelen bij het bekijken van haar doeken.

Ellen Slegt – schilderijen en poëzie
Omdat zij ook poëzie schrijft, vallen haar schilderijen en poëzie vaak samen. Op deze expositie probeert zij haar gevoel overbrengen en vraagt de bezoeker zijn fantasie de vrije loop te nemen. Haar dichtbundels liggen op tafel ter inzage.

Ad Witte – fotografie
Met de in deze expositie getoonde foto’s laat hij zien die ‘op gevoel’ gemaakt zijn; wandelend door de natuur, of natuurlijke plekjes vaak in de buurt van Nieuwegein, genietend van de omgeving.

Jenneke Penning – keramiek
Bij deze expo zie je haar belangstelling voor mensen terug. Voor haar een uitdaging, want wat zijn treffende houdingen van de groep of individuen? Het werken met klei vindt zij een prettige en fijne bezigheid.

Op de foto: vlnr. Jenneke Penning, Christa Kruger, Ad Witte, en Ellen Slegt.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren