KunstGein exposeert in het Atrium in de binnenstad van Nieuwegein

Woensdag 2 oktober aanstaande tot en met zaterdag 5 oktober tonen cursisten van keramiste Jacqueline Tijssen hun visie op en in de zee in keramiek. Dit alles is te zien bij KunstGein Podium én in de etalage aan de raadstede 75 op City.

Om het jaar wordt er tijdens de keramieklessen in het atelier van Jacqueline Tijssen een thema gekozen, waar elke cursist naar eigen inzicht mee aan het werk gaat. Dit kan zijn een abstract onderwerp of zoals dit jaar de natuur die hen kan inspireren.

Heel divers heeft men gewerkt. Soms herkenbare bewoners van de zee, soms een eigen interpretatie van de golven. De vuurtoren die waarschuwt voor de gevaarlijke zee. Of het plezier dat de zee kan verschaffen. Er is gewerkt met klei, bewerkt met glazuren en oxides. Sommige cursisten zijn al 20 jaar bezig en anderen zijn beginners. Maar het plezier – om bij het thema zee te blijven- spat er vanaf.

Podium is open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Een van de kunstenaars is altijd aanwezig. U vindt Podium in het atrium, op de begane grond van het Stadshuis in de binnenstad van Nieuwegein.

Op de foto v.l.n.r: Talitha van den Elst, Karin Alting, Nelleke Rietvink, Jannie ten Oever en Jeroen Endeveld.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren