KunstGein exposeert: ‘Dag en Nacht’

Van woensdag 17 april tot en met zaterdag 25 mei is in theater DE KOM in de binnenstad van Nieuwegein de expositie ‘Dag en Nacht’ te bezichtigen. Deze expositie wordt georganiseerd door Stichting KunstGein en is gratis te bezoeken. Er hangen schilderijen van Willy Begeman en Monique Willemse. Fred van den Wijngaard exposeert met zijn foto’s.

Kunstenares Willy Begeman
Willy Begeman schildert al jaren en vooral realistisch. De natuur is daarbij haar belangrijkste inspiratiebron en de olifant is favoriet. De materialen die Willy gebruik zijn acrylverf. Soms gebruikt ze hierbij zand, kant en servetten. Dit is om bepaalde structuren in het verven naar voren te laten komen.

Monique Willemse
Voor Monique is creatief bezig zijn een deel van wie ze is. Behalve groot abstract werk, maakt ze sinds kort ook wat kleinere werkjes. Ze schildert wat haar op dat moment bezig houdt.

Monique zelf: ‘Creatief bezig zijn is een deel van wie ik ben. Het komt en gaat in periodes van schilderen, schrijven of andere creatieve bezigheden. De afgelopen jaren heeft schilderen mij zoveel meer gebracht. In huisartsen praktijk de Componist laat ik mensen op doorverwijzing van hun zorgverlener kennis maken met verf en penseel; welzijn staat hierbij voorop.  Behalve groot abstract werk maak ik sinds kort ook wat kleinere werkjes. Ik schilder wat me op dat moment bezig houd. Onder de vlag van KunstGein exposeren en daarbij het ontmoeten van mensen inspireert mij enorm.’

Fred van den Wijngaard
Hobbyfotograaf Fred van den Wijngaard maakt graag foto’s in en rond het stationsgebied van Utrecht. Hij trekt er met name in de avond op uit, ‘dan is de sfeer anders dan overdag’ aldus Fred. De foto’s worden bewerkt, zodat er een kleurrijk surrealistisch beeld van de omgeving ontstaat.
De expositie ‘Dag en Nacht’ is te bezichtigen op de begane grond van het theater van woensdag tot en met zaterdag van 12.30 uur tot 16.30 uur.

Fred van den Wijngaard

Een werk van Fred van den Wijngaard

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk