Kunstexpositie bij Museumwerf Vreeswijk

Naast de vaste collectie valt bij Museumwerf Vreeswijk aan de Wierselaan 113 in Vreeswijk deze zomer ook kunst te bewonderen. De expositieruimte en het Theehuys vormen daarvoor het decor. De kunstwerken zijn divers. Nautische voorstellingen, uitgevoerd in aquarel en woonboottekeningen in diverse stijlen tot fantasievolle voorwerpen, deels uitgevoerd in keramiek of samengesteld uit gevonden (scheeps)materiaal. De kunstwerken hebben gemeen dat ze scheepsgerelateerd zijn. Exposanten zijn Ruud Arkeveld (beeldend), Rina Copier (aquarel), Desiré Haverkamp (schilder en beeldend) en Cisca de Ruiter (woonboottekeningen).

Het startsein hiervoor was het werfweekend op 1 en 2 juni waarvoor kunstenaars waren uitgenodigd hun werken te exposeren. Omdat deze kunstwerken het verdienen om voor langere tijd tentoongesteld te worden en omdat de vaste opstelling van de Museumwerf hiermee een prachtige combi vormt, is besloten hiervan een zomerexpositie van te maken. De tijdelijke expositie over de zandwinning kunt u overigens nog steeds bezoeken.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren