Kunstenaars exposeren in het KunstGein Poidium in het Atrium van het Stadshuis

Tot en met 16 juni aanstaande exposeren 19 kunstenaar van het Open Atelier Pastellum in het KunstGein Podium met de expositie ‘Rood.’ De deelnemers  laten hun werk zien tijdens deze expositie. Alle kunstwerken zijn gemaakt met soft pastel, een medium waar je zowel tekenachtig als schilderachtig kunt werken. En dat laten de pastellisten dan ook zien! Rood is een woord van veel betekenissen, gevaar of liefde en vreugde zijn hier een paar voorbeelden van. Elke dag is er een andere kunstenaar aanwezig! De officiële opening is op vrijdagavond 11 mei van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Deelnemers:
Jacqueline Druppers – Monique van Bekkum – Alma van Beek – Jeanette de Bruijn – Petra Hoek – Clara Bijleveld – Jessica de Boer – Marianne Hoonhout – Marianne Verhoeks – Lenie van Leeuwen – Birgitta Gentenaar – Jolanda van Veen – Charlotte Blotenburg – Marchal Nuwenhuis – Silvie Zebel – Nicole Ligteringen – Miranda de Boer – Graddie Jansen-van Leeuwen – Lisa Peters Esvelt.

KunstGein Podium is open op de woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 13.00-17.00. m.u.v. 10 mei, dan is het Hemelvaartsdag. Voor meer informatie kijk op onze site deze website. U vindt het Podium in het atrium (begane grond) van Stadshuis Nieuwegein.

Een deel van het werk van Jessica de Boer

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren