Kunstenaars Centrum Nieuwegein exposeert in Cityplaza

Op zaterdag 22 juli opent Wethouder Peter Snoeren de tijdelijke expositie van Kunstenaars Centrum Nieuwegein in Cityplaza. Leden van deze kunstenaarsvereniging exposeren elke zaterdag tot en met 23 september hun kunst in het winkelcentrum van Nieuwegein.

Meer dan een kunstenaarsvereniging
Bezoekers van Cityplaza zijn welkom om de bijzondere kunstwerken van de verschillende kunstenaars te bewonderen aan de Boogstede. Maar dat is niet alles. Naast kunstexposities in de galerie organiseert de kunstenaarsvereniging workshops, open atelierdagen en andere activiteiten. Door zich te vestigen in een winkelcentrum maakt KCN kunst toegankelijk voor een breed publiek.

Kunstactiviteiten op de Green Carpets
Het kunstenaarscollectief laat zich direct gelden in Cityplaza. Vanaf 22 juli t/m 24 september organiseert KCN allerlei kunstactiviteiten op de Green Carpets. Hou Cityplaza.nl en Facebook in de gaten voor meer info over alle creatieve events van KCN op de Green Carpets.

Kunst in Cityplaza
Cityplaza Plus, ten westen van de sneltramhalte, is momenteel in afwachting van de nieuwe ontwikkelingsplannen. Een mooie gelegenheid voor de kunstenaars van KCN om de bouwschotten in Cityplaza Plus te beschilderen. Hierdoor ontstaat er een groots kunstwerk. Zondag 24 september is het kunstwerk af en kunnen bezoekers het met eigen ogen zien.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren