Kunstenaars Centrum Nieuwegein exposeert

Met als thema ‘Kunst en Bedrijven’ houdt het Kunstenaars Centrum Nieuwegein een zeer afwisselende expositie met werkstukken door haar leden gemaakt. De expositie duurt van 15 september tot en met 28 oktober 2001.

Voor de expositie hebben een aantal leden van het KCN één of meerdere werkstukken gemaakt, die speciaal betrekking hebben op een bedrijf of instelling, waarmee zij zich verwant voelen. Ofwel door het materiaal, waarmee in het bedrijf wordt gewerkt ofwel door zijn werkwijze of doelstelling. De bedrijven zullen door de kunstenaars persoonlijk worden uitgenodigd om bij het KCN een kijkje te komen nemen. Ook u kunt komen. Het KCN is gevestigd aan de Kerkstraat 38, te Nieuwegein (hoek Schoolstraat).

De exposanten zijn: Ria Berg met objecten van rubber voor een firma in rubber, Renée Campagne met weefwerk voor Spaarbeleg, Betty de Groot met puzzelvazen voor een puzzelfabrikant, Marja Koopman heeft schilderijen gemaakt voor een psychologenpraktijk, Henk Kroezen maakte een schilderij en ruimtelijkwerk voor een juwelier en drukkerij en nog meer leden kunt u bij het KCN bewonderen.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk