Kunstenaars begonnen aan kunstwerk in de Noordstedetunnel

Begin deze week is de aftrap gegeven aan het kunstwerk in de Noordstedetunnel. Onder leiding van kunstenares Carin Sleurink kunnen kunstenaars uit Nieuwegein meewerken om de hele lange grauwe grijze wand in de tunnel in de binnenstad meer kleur te geven.

Omdat Nieuwegein dit jaar 50 jaar bestaat wil het feestcomité van Nieuwegein één groot buitenmuseum maken waar de inwoners uit Nieuwegein van kunnen genieten. Het buitenmuseum is één van de vele activiteiten rond dit heugelijke feit.

Wand Noordstedetunnel
Eén van de kunstwerken wordt gecreëerd in de Noordstedetunnel. De grauwe grijze wand van deze tunnel in de binnenstad van Nieuwegein wordt omgetoverd tot een kleurrijk kunstwerk boordevol bijzondere verhalen. Verhalen van de inwoners die nog niet zo bekend zijn. Het zullen grappige, gekke of droevige verhalen worden op de hele lange muur.

Heeft u een verhaal? Laat het de organisatie nog weten. Stuur het op naar: 50jaar@nieuwegein.nl. Omdat de wand van de Noordstedetunnel erg lang is, worden ook creatieve kunstenaars uitgenodigd om aan dit project mee te werken. Ben jij creatief en wil je mee werken aan dit bijzondere kunstwerk? Meld je dan ook aan om één van de bijzondere verhalen uit te beelden op deze lange, lange wand. Aanmelden kan ook weer door een e-mail te sturen naar 50jaar@nieuwegein.nl.

Onze videograaf Bart van Rooijen was aanwezig in de luidruchtige tunnel om de aftrap te filmen.

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk Kringloop+Plaza+200x60 Paul+Jansen+200x60 Moenmakelaars+200x60+alle+pagina%27s Merwestein De+strip+van+Kim+Houtzager+200x60 Word vriend van pen.nl Galecop+Golf+120x90 Adverteren