Kunstcadeaumarkt in KCN-Galerie

Op zaterdag 29 november tot en met zondag 21 december wordt weer de jaarlijkse kunstcadeaumarkt gehouden in de galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Jutphaas. Op deze kunstcadeaumarkt vindt u unieke cadeaus: beelden, foto’s, gebruiksvoorwerpen, geweven artikelen, kaarten, keramiek, kerstdecoraties, schilderijen, sieraden, tekeningen en textiel en dat tegen zeer aantrekkelijke prijzen, variërend van € 1,00 tot € 100,00.

Donateurs ontvangen tijdens deze kunstcadeaumarkt 10% korting op hun aankopen. Ook u kunt donateur worden: voor een bedrag van minimaal € 25,- per jaar bent u al donateur en ontvangt u uitnodigingen voor de openingen van alle exposities en natuurlijk de korting van 10% op uw aankopen.

Dus zoekt u een sprekend cadeau voor de feestdagen en wilt u eens iets anders: geef dan dit jaar eens échte kunst, gemaakt door gerenommeerde Nieuwegeinse kunstenaars. De galerie van het Kunstenaars Centrum Nieuwegein aan de Kerkstraat 38 in Nieuwegein is geopend op de zaterdag en zondagen van 14.00 uur tot 17.00 uur. De entree is gratis.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk